maatjes.reismee.nl

De eerste dag van de reis; vliegen naar Moscow

Vertrek vanuit Rijswijk naar Schiphol natuurlijk ook met de trein,.

Opstaan na een zware avond gelukkig geen probleem.

Op tijd naar het station en daar blijkt de nieuwe OV kaart van Peter niet te werken..

Trein vertrekt voor ons neus .

Rest verloopt gelukkig voorspoedig en op Schiphol waar je alles zelf electronisch moet doen geen problemen en om 10 uur door de douane gekomen..

Stoelen in het vliegtuig blijken bij de nooduitgang dus beenruimte te over. Super.

Vlucht perfect.

Opgevangen in Moscow door Dimitri van Tiaratours en die brengt ons plankgas in een uur naar het hotel. Hier zijn geen verkeersregels links rechts over de vluchtstrook snijden alles mag hier blijkbaar want ze doen het allemaal. Wonder boven wonder zonder toeteren en de blikschade valt mee. Lijkt een beetje op Parijs en Napels samen opgeteld.

We arriveren heelhuids in ons hotel en hebben hier in ieder geval ook heerlijk kunnen eten.

Morgen vroeg gaan we op excursie in Moscow

CHER VAN DASLER

FIJN DAT ALLES GOED GEGAAN IS Z\OVER,HEEL VEEL LIEFS VAN MIJ ,EN TOOSEN EEN SCHITTERENDE VAKANTIE,TOT DE VOLGENDE MAIL.IK KAN WEL MAIL ONTVANGEN OP MIJN TEL.MAAR GEEN MAIL STUREN HIJ VERTIKT HET.GROETJES XXX cHER.

CHER VAN DASLER

tOOS EN IK HEBBEN EEN LEUKE DAG GEHAD,WE ZIJN NAAR DELFT GEWEEST, HEBBEN GEZELLIGE DINGEN GEDAAN,LEKKER GESLAPEN, VANDAAG MET OMA NAAR KERK GEWEEST,JE KRIJGT DE GROETJES ALLES GOED MOEST IK ZEGGEN, OOK PEET DE GROETEN VAN OMA.IK HOOP DAT JULLIE DIT NOG LEZEN VOORDAT JE GAAT TREINEN, LIEFS VOOR BEIDEN VAN BEIDEN. CHER.XX

Cees & Gerry Bos

Beste Henk, Veel plezier en maak er wat leuks van. Eigenlijk is dat laatste overbodig om te zeggen, dat is jullie wel toevertrouwd.
MVG:Cees & Gerry

karin en bastiaan

Peter,
leuk dat we mee kunnen en mogen genieten.
hele goede reis.

groet
Karin, Bastiaan, Casper en Ziske

Toos

Nu wordt het pas 'echt spannend'
Kijk, beleef en geniet.
Liefs Toos

yvonne en john

Henk en Peter, Stoere reis vinden wij dat!! Leef, Beleef en Geniet!!!!!!
Groetjes John Yvonne en kids

cher van Dasler

Hoi my lofsky, ik hoop dat jullie het leuk hebben , en veel zien.groeten van ma alles goed, broer ook geweest daar.stil in us huus mn jonkie.dikke knuffel van mij en tothoren schrijfs.morgen komt Tonny weekendje.leuk.kan je goed aan eten komen onderweg?alles onder controle?Peet ook?hahaliefs van Cher.13-11-2011.

Tiara Tours